Baix Maestrat: El PSPV d'Alcal subratlla l'aposta de la Generalitat pel polgon El Campaner amb una inversi de 120.000 euros


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 18-07-2019
 

El Grup Municipal Socialista d'Alcal de Xivert expressa la seua satisfacci per la subvenci de 120.000 euros en l'adequaci i millora de la connectivitat del polgon industrial El Campaner. El portaveu socialista, Joan Ronchera, subratlla que la sensibilitat de la Generalitat Valenciana, amb el president Ximo Puig al capdavant, s'est traduint en inversions que milloren la competitivitat de polgons industrials com el d'Alcal.
Ronchera explica que aquesta aportaci econmica suposa el 60% de la inversi global que permetr adequar l'accs Nord al polgon dEl Campaner i millorar la connectivitat. Ens sentim especialment satisfets que el Govern valenci estiga comproms amb la millora d'aquestes rees industrials que ajuden a generar ocupaci i dinamitzar l'economia local, reitera el portaveu socialista.
L'adequaci inclour actuacions com l'execuci d'una doble vorera en el vial, un carril bici, la installaci d'enllumenat pblic, una nova zona verda, la senyalitzaci dels carrers del polgon i la installaci d'una cmera de vigilncia per a millorar la seguretat. Ronchera apunta que el Grup Municipal Socialista donar suport a totes les iniciatives que contribusquen a atraure inversions a Alcal de Xivert, millorar les condicions de les empreses que ja treballen en el nostre municipi i generar noves oportunitats laborals.
En sentit sentit, el portaveu socialista defensa la importncia que hi haja un govern com la Generalitat Valenciana sensibilitzat amb les necessitats dels municipis i amb aquelles actuacions que afavoreixen lactivitat empresarial i suposen una millora de la qualitat de vida collectiva.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana