Baix Maestrat: Experiència "Oliveres & estels" sota la lluna plena


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187564_114398/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 06-08-2019
Experiència

- El pròxim 15 d'agost per la nit es realitzarà a La Jana una activitat completament novedosa: "Oliveres & Estels, el somni d'una nit d'estiu". Una experiència multisensorial musicalitzada

L´experiència "Oliveres & estels, el somni d'una nit d'estiu" començarà a la Plaça Major a les 9 i mitja de la nit i tindrà una durada aproximada de 2 hores i mitja.
Esta experiència consistirà en una passejada i visita guiada nocturna a espectaculars exemplars d'oliveres mil·lenàries on s'evocaran mites, llegendes i històries al voltant del gran símbol de la Mediterrània que és l´Olivera. Estos monumentals éssers vius ens serviran de fil conductor per fer un viatge en el temps a la cultura i gastronomia d'antics pobles com ara fenicis, ibers, grecs, romans, musulmans... Acompanyats d´un concert de música evocadora de piano i violoncel, i que es combinarà amb diverses microdegustacions històriques tenint com a protagoniste el fruit de l'olivera.

Una experiència multisensorial única que fusiona natura, cultura, música i gastronomia i posa en valor tots els sentits: oïda, olfacte, gust, tacte i vista.

"En esta ocasió hem tractat de donar-li una volta més a les experiències agroturístiques que venim realitzant al llarg de l'any per posar en valor els productes i productors de la Jana i hem introduït una experiència musical i gastronòmica per a que totes aquelles persones que vinguen, puguen gaudir del nostre poble i els nostres productes", ha explicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova.
INFORMACIÓ PRÀCTICA

1) Passejada de 3 km de nivell fàcil i sense desnivells. Cal portar pila i calcer còmode

2) Preu 8€ per persona

3) Places limitades i obligat inscripció

4) Més informació i reserves en: www.vivepeniscola.com

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana