Baix Maestrat: El Grup Municipal Socialista critica que el PP reinaugure la placa de l'astrònom Stefànik


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 16-09-2019
 


> La regidora Tina Arnau recorda que hi havia una placa commemorativa amb l'alcaldessa socialista Isabel Soriano que "va desaparéixer misteriosament quan el PP va arribar al govern"

El Grup Municipal Socialista d'Alcalà-Alcossebre ha expressat la seua "sorpresa" per la inclusió en el programa de les festes patronals d'Alcossebre "de la reinauguració de la placa en homenatge a l'astrònom Milan R. Stefànik a la plaça Vistalegre", segons ha lamentat la regidora socialista Tina Arnau.

Va ser durant el mandat socialista de 2003-2007 quan es va instal·lar aquesta placa en reconeixement a l'astrònom que va visitar Alcossebre a principis de segle XX per a estudiar l'eclipsi de sol. A aquest acte també es va convidar i van estar presents representants de les autoritats eslovaques.

Amb l'arribada del PP al govern de l'Ajuntament, aquesta placa i la que feia referència a la inauguració de la plaça amb la socialista Isabel Soriano a l'alcaldia van "desaparéixer misteriosament i no s'han reposat des de llavors", critica la regidora socialista que, a més, lamenta que "el PP ara torne a inaugurar allò que ha estava inaugurat, com si els actes anteriors no haguessen existit, en una mostra més del treball del PP de Francisco Juan per esborrar qualsevol presència d'altres governs al nostre poble".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana