Baix Maestrat: El PSPV-PSOE de Penscola aplaudeix la posada en marxa del servei de whatsapp municipal que va proposar en 2016


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189694_116202/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 17-10-2019
El PSPV-PSOE de Penscola aplaudeix la posada en marxa del servei de whatsapp municipal que va proposar en 2016

El PSPV-PSOE de Penscola aplaudeix la decisi de posar en marxa el servei municipal de whatsapp a la localitat que ja va proposar mitjanant una moci en el mes de juliol del 2016. Isabel Esbr, portaveu del grup municipal socialista comenta que malgrat que arriba tres anys tard, pensem que s una bona eina de comunicaci amb la ciutadania i que pot facilitar la participaci ciutadana. Per aix, fa tres anys ho vam proposar al plenari municipal, ara valorem positivament que hagen utilitzat la nostra proposta per a crear este servei, ja que la intenci del Partit Socialista sempre ha segut treballar en positiu per tal de millorar la nostra ciutat.

No obstant, s que volem instar a lAjuntament a que no es quede ac noms. En aquella moci, el Grup Municipal Socialista tamb proposava la creaci duna aplicaci per a telfons mbils i altres dispositius que permetera la comunicaci dincidncies, queixes o suggeriments entre la ciutadania i el consistori. Pensem que seria una bona ferramenta per a millorar entre totes i tots la nostra localitat, ja que permet a lAjuntament tindre informaci de primera m sobre lestat del municipi, explica Esbr.

Per ltim, la portaveu socialista argumenta que sempre hem estat oberts a collaborar en all que puga millorar Penscola, sobre tot, com en este cas, en temes de participaci ciutadana i ja en el 2016 ens vam oferir per a treballar en el compliment de lordenana de Participaci Ciutadana. Sabem que les iniciatives que hem proposat ja estan en marxa en molts municipis, majoritriament en aquells de govern socialista, i que estan funcionant molt b, sempre que se dote dequip i dels mitjans necessaris i conclou que ens agradaria que tamb a Penscola se puguera portar a terme una iniciativa tan interessant.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana