Baix Maestrat: Dos joves s'incorporen a la plantilla de l'Ajuntament de Rosell amb el programa Avalem Joves


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189719_116220/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 18-10-2019
Dos joves s'incorporen a la plantilla de l'Ajuntament de Rosell amb el programa Avalem Joves

L'Ajuntament de Rossell ha contractat dos joves menors de 30 anys dins del programa d'incentius a la contractaci de persones joves per les entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb finanament dels Fons Social Europeu. El consistori rebr una ajuda de 37.290,80 per tal de finanar els costos de contractaci dels joves durant 12 mesos a jornada completa.


La contractaci es fa desprs d'haver realitzat el procs de selecci corresponent a les oficines LABORA de Vinars el passat 8 d'octubre de 2019. Un dels joves (el corresponent al programa EMPUJU) anir destinat a reforar la brigada d'obres i serveis de l'Ajuntament com a pe. Pel que fa a l'altre jove (el corresponent al programa EMCUJU, que t la finalitat de contractar joves qualificats) l'Ajuntament ha optat per incorporar un perfil de graduada en treball social que realitzar diferents serveis al municipi.

Aquestes ajudes estan cofinanades per la Uni Europea a travs del Programa Operatiu d'Ocupaci Juvenil del FONS SOCIAL EUROPEU (FSE) 2014-2020.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana