Baix Maestrat: IFF dona a l'Ajuntament 360 mascaretes per a diferents departaments municipals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194729_120514/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 25-03-2020
IFF dona a l'Ajuntament 360 mascaretes per a diferents departaments municipals

IFF, la multinacional del sector qumic amb seu a Benicarl, ha donat avui 360 mascaretes a l'Ajuntament. El material l'ha recollit el regidor de Policia i Governaci i Serveis Pblics Municipals, Ilde A, que s'encarregar de la distribuci de les mascaretes entre els departaments que ms ho necessiten: Policia Municipal, Serveis Socials i les residncies de l'OACSE (Organisme Autnom de Centres Socials Especialitzats).

Amb aquesta donaci, l'empresa s'ha afegit a les empreses, durant els ltims dies, han fet donaci de material preventiu a l'Ajuntament.

La multinacional, que va donar ara fa uns dies 2.600 mascaretes a l'Hospital de Vinars, est dedicada actualment a la fabricaci de desinfectants per fer front al coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios