Baix Maestrat: Medicalitzen l'Hotel RH Vinars Platja per a donar suport a l'hospital


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194890_120640/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 31-03-2020
Medicalitzen l'Hotel RH Vinars Platja per a donar suport a l'hospital

Aquest dimarts ha comenat a medicalitzar l'Hotel RH Vinars Platja per a donar suport sanitari a l'Hospital Comarcal de Vinars.
La cadena hotelera RH HOTELS va oferir les seues installacions a les autoritats sanitries des de l'inici d'aquesta crisi sanitria i ara ha rebut les instruccions necessries per a donar suport al centre hospitalari comarcal.
D'aquesta manera, Vinars compta amb el primer hotel medicalitzat que donar suport a l'Hospital Comarcal grcies al conveni establit per RH HOTELS amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Vinars.

S'est treballant perqu, en el mnim temps possible, l'Hotel RH Vinars Platja estiga adaptat per a poder acollir als primers pacients que ho precisen. En els prxims dies agafar als malalts de COVID-19 que requerisquen allament i tinguen patologies lleus i que seran derivats pels serveis sanitaris d'Hospital Comarcal de Vinars deixant aix, el major nombre de llits possibles de l'hospital destinades a aquells malalts de major gravetat. Es posen a la disposici dels serveis sanitaris un total de 161 habitacions amb un total de 322 llits.

Al costat de l'hotel, els Apartaments RH VINARS PLATJA tamb formen part d'aquesta acci conjunta per a vncer a aquesta pandmia. Un total de 30 apartaments que ja s'han posat a la disposici del personal sanitari que el precise en l'actual crisi sanitria.

La cadena RH HOTELS, va oferir a la a Conselleria de Sanitat, a travs d'associaci Hosbec, els seus hotels per a poder ser utilitzats com a hotels medicalitzats, l'Hotel Vinars Platja ser el primer de la cadena a ser posat en marxa en produir-se la necessitat a Castell.

De la mateixa forma, l'hotel RH Bayren Parc, situat en la paia de Gandia (Valncia), ja ha sigut visitat per la inspecci mdica per a constatar la seua idonetat per a la medicalitzaci i est a la disposici dels serveis sanitaris per a posar-lo en funcionament quan poguera ser necessari.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana