Baix Maestrat: La gestora de residus TETMA baldeja i desinfecta els carrers i els contenidors d'Alcal de Xivert


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195023_120810/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195023_120810/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195023_120810/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 14-04-2020
La gestora de residus TETMA baldeja i desinfecta els carrers i els contenidors d'Alcal de Xivert

L'empresa gestora de residus *Tetma est fent les tasques d'aigualeig i desinfecci de carrers i contenidors en el municipi d'Alcal de *Xivert. Aquest servei extra, que respon a la necessitat d'implementar actuacions extraordinries a causa del *COVID-19, es mantindr fins a la finalitzaci de l'Estat d'Alarma i mentre que les condicions sanitries actuals no es modifiquen.

En concret, el personal, equipat amb les mesures necessries per a fer les tasques de manera segura, est duent a terme aigualejos de tots els carrers del municipi amb aigua a pressi com a mtode efica capa de retirar tot tipus de residus. A ms, al costat de l'aigualeig s'afig la desinfecci amb lleixiu en tots els mbits urbans, intensificant l'acci en els contenidors, ja que continuen sent d's diari.

Les activitats de *TETma se centren fonamentalment en la gesti integral del cicle de residus, des de la recollida inicial fins al tractament i valoritzaci d'aquests. A ms est especialitza tamb en la neteja viria, neteja d'interiors, neteja de platges i altres neteges especials com s el cas.

Per a aix disposen d'equips d'altes prestacions que permeten escometre actuacions de gran intensitat en el menor espai de temps possible. Sempre aplicant la tcnica de neteja ms adequada, en funci de la naturalesa de la brutcia o residu que es vol eliminar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana