Baix Maestrat: Sanz (PSPV) qualifica de "intolerables" els ltims comentaris de Robles (PP) amenaant a Arran el Senia amb 'seguir el cam de Guillem Agull'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195039_120825/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195039_120825/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195039_120825/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 15-04-2020
Sanz (PSPV) qualifica de

La secretria de l'agrupaci local de Clig i regidora, Ruth Sanz, ha qualificat de "intolerable" els ltims comentaris que ha realitzat el portaveu municipal del Partit Popular, scar Robles Collell, en Facebook en les quals amenaa als joves de l'organitzaci Arran el Senia a "seguir el cam de Guillem Agull". Guillem Agull va ser assassinat l'11 d'abril de 1993 a Montanejos.

Sanz demana al president del PPCS Miguel Barrachina que "prenga mesures sobre este tema perqu si no ho fan i ho toleren, estan sent cmplices" i insta a l'expulsi del portaveu del Partit Popular.

La secretria de l'agrupaci local de Clig afirma que "ja fa molt temps que el senyor Robles est fent afirmacions d'eixe tarann, incls a regidors i regidores de l'equip de govern, i per la qual cosa, este partit, no s la primera vegada que es dirigeix al Partit Popular perqu cride l'atenci i prenga alguna mesura sobre este tema". "No entenem com esta persona no ha sigut expulsada del Partit Popular fa temps, i ms encara amb les afirmacions que acaba de fer, diu. Per aix, Sanz exigeix al PP "una actuaci immediata i resolutiva sobre este tema, ha afegit.

"No podem permetre que el bon nom del nostre poble es vega embrutat per les vils paraules d'esta persona", ha concls Sanz.

Cal assenyalar que, per part del partit, ja s'ha passat als serveis jurdics la documentaci relativa a les actituds d'esta persona per a iniciar les accions jurdiques i judicials que pogueren donar lloc per estos gravssims fets.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana