Baix Maestrat: Esbr demana a l'equip de govern de Penscola que sollicite les tasques de desinfecci del Consorci de Bombers de la Diptuaci del Canvi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195040_120826/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 15-04-2020
Esbr demana a l'equip de govern de Penscola que sollicite les tasques de desinfecci del Consorci de Bombers de la Diptuaci del Canvi

La portaveu municipal socialista a Penscola, Isabel Esbr, ha demanat a l'equip de govern del Partit Popular que sollicite al Consorci de Bombers de la Diputaci del Canvi les tasques de desinfecci per al municipi. Esbr explica que, "si el Consorci de Bombers de la Diputaci de Castell encara no ha vingut a la localitat a fer les tasques de neteja, s perqu no han sigut sollicitades".

La portaveu del PSPV-PSOE a Penscola assenyala que els ajuntaments "sn la primera lnia de foc, com a administraci ms prxima al ciutad, i totes i tots hem de fer un esfor per a ser ms tils que mai als nostres vens i venes".

Esbr apunta que la pandmia del Covid-19 "est suposant una emergncia sanitria a escala global, que es transmet a una societat on moltes persones, vens i venes estan patint unes conseqncies socials, laborals i econmiques sense precedents. Per aix, s'estan prenent decisions i implementant accions sense precedents des de les diferents institucions".

En este context, "la Diputaci de Castell, entre moltes altres mesures, ha desplegat el Consorci de Bombers per tot el territori per a fer tasques de desinfecci i neteja de llocs amb el risc de contagi, com a ambulatoris, farmcies i supermercats", apunta la portaveu municipal socialista qui destaca que, "fins al moment, s'ha actuat en prop de 60 municipis i els ajuntaments interessats poden sollicitar la intervenci de la Diputaci pels canals habituals".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana