Baix Maestrat: Blanch demana a Barrachina que 'expulse hui mateix' al portaveu del PP a Clig per les seues amenaces i insults en les xarxes socials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195058_120839/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 16-04-2020
Blanch demana a Barrachina que 'expulse hui mateix' al portaveu del PP a Clig per les seues amenaces i insults en les xarxes socials

El secretari general del PSPV-PSOE de la provncia de Castell, Ernest Blanch, ha demanat al president provincial del Partit Popular, Miguel Barrachina, que expulse hui mateix del partit al portaveu de la seua agrupaci a Clig perqu una persona que es dedica a amenaar, insultar i denigrar no pot ocupar cap crrec pblic.

Blanch ha fet estes declaracions desprs de fer-se pblics nous tuits d'scar Robles Collell en els quals, diu perrita a la secretria de l'agrupaci local de Clig i regidora, Ruth Sanz, i un altre en el qual, amb motiu del dia de la Repblica, es congratula de la victria franquista.

En este sentit, el mxim responsable del PSPV-PSOE a la provncia de Castell considera inadmissible que Barrachina mantinga en el seu crrec a una persona que amenace de mort, diu perrita' a una diputada provincial socialista i utilitza les xarxes per a enllaar l'odi i l'enfrontament.

En un moment tan dur com el que estem vivint diu, tots els partits hem de treballar per a ajudar a superar la pitjor crisi del segle i no per a insultar i ofendre, defensa Blanch.

Cal recordar que Robles Collell va fer un comentari en Facebook en el qual amenaa als joves de l'organitzaci Arran el Senia amb seguir el cam de Guillem Agull, el jove assassinat l'11 d'abril de 1993 a Montanejos.

A ms, Blanch s'ha mostrat absolutament sorprs amb qu, lluny de desautoritzar les seues paraules, la secretria general del PP i diputada provincial Elena Vicente l'aplaudisca i recolze en xarxes. Segons sembla, el PP de Castell ha decidit competir directament amb VOX i ja fins es posa al seu mateix nivell, que s l'ltim que hauria de fer en un moment tan dur com el que vivim en el que, precisament, tots hem de centrar els esforos per a eixir de la crisi i no a insultar i amenaar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana