Baix Maestrat: Esbr (PSOE) critica la falta de transparncia per part de l'alcalde del PP de Penscola sobre la compra de mascaretes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195158_120931/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 22-04-2020
Esbr (PSOE) critica la falta de transparncia per part de l'alcalde del PP de Penscola sobre la compra de mascaretes

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a Penscola, Isabel Esbr, exigeix a l'alcalde del Partit Popular, Andrs Martnez, que li facilite la informaci sollicitada sobre la compra de 8.200 mascaretes per a saber el provedor, preu, tipologia i previsi d'arribada d'estes. Tal com explica Esbr, "entenem que esta informaci s important perqu els vens i venes del nostre municipi spia la seua efectivitat i, per aix, lamentem la falta de transparncia per part del PP, ms si cap, en la situaci d'excepcionalitat que estem vivint per la Covid-19".

Esbr explica que hui ser la "tercera vegada" que sollicita per escrit esta informaci i que, en cap cas, l'alcalde del PP, Andrs Martnez, li l'ha facilitada. "Les respostes es limiten a donar compte de les mscares que obtindr l'Ajuntament de Penscola a travs de l'operaci de venda coordinada per la Diputaci de Castell, per eludeix contestar a la qesti referent a les caracterstiques de les mascaretes que comprar el consistori pel seu compte", argumenta Esbr.

La portaveu municipal socialista diu que, en la seua funci de fiscalitzaci, "s responsabilitat del Grup Municipal Socialista preguntar i conixer si es t previsi d'adquirir material sanitari i, en cas afirmatiu, quin material de prevenci s'adquirir per part de l'ajuntament, a qui anir dirigit i quina quantitat, amb un nic objectiu: vetlar per la salut i benestar de la ciutadania".

"Els regidors i regidores, en exercici de les nostres facultats, disposem del dret d'informaci i, per aix, tenim dret a obtenir de l'alcalde les dades que estiguen en poder dels serveis de la corporaci i resulten necessaris per a l'exercici de la seua funci", apunta Esbr.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana