Baix Maestrat: Reobri la xarxa d'ecoparcs del Consorci C1 Castell Nord


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195338_121089/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | Agricultura y Medio Ambiente | 07-05-2020
Reobri la xarxa d'ecoparcs del Consorci C1 Castell Nord

El Consorci C1, Castell Nord, ha informat de la reobertura per a tota la ciutadania, a partir de dem 7 de maig, del servei de la seua xarxa d'ecoparcs, tant fixos com mbils, amb la volta als mateixos horaris establits en cada municipi amb anterioritat de la declaraci de l'Estat d'Alarma.

D'aquesta manera es tornaran a recepcionar els residus procedents de les activitats i de la ciutadania en situaci de necessitat, mantenint les mesures de prevenci i higiene enfront del COVID-19 indicades per les autoritats sanitries, aix com la distncia interpersonal recomanada, no inferior a 2 metres.

En aquest sentit, el Consorci Castell Nord recorda que no s'haur d'acudir a l'ecoparc davant el dubte d'estar contagiat o haver tingut contacte amb el virus. A ms, es recomana l's de mscara i guants per a depositar els residus corresponents.

Amb aquesta reobertura, es deixa sense efecte les tasques extraordinries de recollida d'estris porta a porta des del servei d'explotaci de la xarxa global d'ecoparcs.

Aix mateix, el Consorci ha posat a la disposici de la ciutadania (disponible en cadascun dels ajuntaments del Pla Zonal i en la pgina web del Consorci Castell *Nord) un model de Declaraci Responsable justificativa dels desplaaments potencials de persones usuries a la xarxa consorciada d'ecoparcs, sempre suportats en motivacions de causa de fora major o situaci de necessitat.

Aquest model no s requisit essencial per a la utilitzaci dels ecoparcs, ser noms d'aplicaci per la ciutadania per a la seua possible justificaci davant les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana