Baix Maestrat: Comproms Penscola proposa un Pla de Mobilitat Segura front el Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195638_121358/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 01-06-2020
Comproms Penscola proposa un Pla de Mobilitat Segura front el Covid-19

Comproms Penscola proposa crear un Pla de Mobilitat Penscola Segura davant la crisi sanitria del Covid-19, amb Circuits Unidireccionals en el Nucli Histric, en el Passeig Martim i dems carrers del Nucli Suburb, aix com la creaci de Carrers sols per a Vianants, de forma que els vianants mai es creuen.
En esta mesura volem anar ms enll cap a la creaci d un Dest Turstic Segur front el Coronavirus, per fianar variables com la confiana, la seguretat, la distancia entre la gent i la transformaci digital, que segons la O.M.T son els tems ms sollicitats pels turistes, informa Juan Marcos Bayarri, regidor portaveu de Comproms Penscola
Des de Comproms Penscola busquem la mxima seguretat per a la ciutadania i visitants davant el desconfinament, per tant, proposem un Pla de Mobilitat Penscola Segura, pintant indicacions en les voreres o ficant una senyalitzaci d acord amb l entorn, per a que les persones siguen coneixedores en la direcci que va cada vorera i eviten d esta manera creuar-se. s molt important respectar les indicacions per la seguretat de tots, continua Juan Marcos.
No podem estar amb les mans creuades i voler reactivar el sector turstic al mateix temps. Mentre altres municipis turstics ja han ficat en marxa actuacions deste tipus per transmetre la seguretat del dest turstic, aqu encara no hem fet res,conclou Juan Marcos.
Vicent Castell, Secretari local de Comproms Penscola explica:
El Pla de Mobilitat Penscola Segura que proposem per a que els vianants no es creuen i transmetre la seguretat del dest, contemple diferents mesures:
1) Nucli Histric: crear un circuit unidireccional, de forma que es puge pel Portal de Sant Pere i es baixe pel Portal Fosch, deixant els carrers ms estrets d una sola direcci.
2) Passeig Martim i Nucli Suburb: Pintar en les voreres la direcci amb fletxes o alguna altra simbologia ms atractiva, per millorar la seguretat de la gent i evitar que es creuen.
3) Crear zones noms per a vianants
Comproms Penscola, continuarem fent propostes i poltica til per convertir Penscola en un Dest Turstic Segur front el Covid-19.
Des de Comproms Penscola, ens preocupem per la teua seguretat, per la seguretat de tots.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana