Baix Maestrat: L'Scott Hamilton Quartet inaugura el Festival Internacional de Jazz de Penscola de l'Institut Valenci de Cultura


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196002_121663/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | Cultura | 24-07-2020
L'Scott Hamilton Quartet inaugura el Festival Internacional de Jazz de Penscola de l'Institut Valenci de Cultura

El Festival Internacional de Jazz de Penscola comena divendres 24 de juliol amb l'actuaci del saxofonista estatunidenc Scott Hamilton a les 23 hores al Palau de Congressos de Penscola. La presncia del qual ha estat possible perqu l'intrpret viu a Itlia, una presncia que mant un any ms el nivell i carcter internacional de la cita amb el 'jazz' a Penscola.

Scott Hamilton s, en l'actualitat, un dels millors saxofonistes de 'jazz' de qui encara podem gaudir en directe. Amb una dilatada carrera i amb ms de trenta discos gravats com a lder i una infinitat de collaboracions amb altres msics, s tota una histria viva del 'jazz'.

Reconegut pel seu impecable so i la seua percepci del 'swing', durant la seua ampla carrera ha treballat amb msics com Roy Eldridge, Hank Jones, Anita O'Day, la Big Band de Benny Goodman, Joe Venuti, Warren Vach, els Newport All Stars etc.

A Penscola actuar acompanyat per un elenc de luxe, amb Dena Derose, pianista i vocalista de gran 'swing', Jo Krause a la bateria i Ignasi Gonzlez al contrabaix.

Abans del concert de Scott Hamilton, a les 20 hores, la Jove Dixieland Band realitzar una cercavila festiva al Palau de Congressos i interpretar melodies tradicionals revestides de divertits contrapunts que en l'actualitat sonen a tot el mn i recorden l'origen del 'jazz'.

La Jove Dixieland Band presenta un xou de cercaviles basat en la diversi sorollosa, la festa i la fora caracterstica de la msica tradicional de Nova Orleans, melodies idnies per a passar una vetlada agradable.

Els intrprets han tradut en so potent, prxim i amb pinzellades mediterrnies en un repertori de conegudes melodies que repassen el 'jazz' del principi del segle XX, una msica que naix amb esperit de carrer.

L'actuaci de la Jove Dixieland Band s gratuta i el concert de Scott Hamilton Quartet al Palau de Congressos t un preu de 10 euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana