Baix Maestrat: 'Hiplito' tanca una brillant segona setmana del XXIII Festival de Teatre Clssic de Penscola


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196032_121690/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/196032_121690/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/196032_121690/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 27-07-2020
'Hiplito' tanca una brillant segona setmana del XXIII Festival de Teatre Clssic de Penscola

'Hiplito' va confirmar en la nit del dissabte els bons auguris amb els quals es va presentar en la XXIII edici del Festival de Teatre Clssic de Penscola. Avalada per la seua elogiada estrena en el Festival de Mrida, aquesta producci de Maltravieso i El Merlet va aconseguir una unnime aprovaci al Pati d'Armes del Castell, amb part del pblic posat en peus per a aplaudir aquesta adaptaci del text clssic grec d'Eurpides. Entre els presents que van completar l'aforament perms va estar Ruth Sanz, diputada de Cultura, departament encarregat de l'organitzaci d'aquest esdeveniment anual, amb la direcci de Carles Benlliure.

La versi escrita per Isidro Timn i el tamb director Emilio de la Vall mescla les arts prpies del teatre amb la msica interpretada en directe i alguns nmeros d'habilitat circense. Amb aquests recursos desenvolupen la tragdia de Freda, enamorada del seu fillastre Hiplito, enmig d'una fatal interacci entre deesses i humans.

Igual que la resta de les obres representades fins hui, el Pati d'Armes del Castell de Penscola va registrar un ple complet, dins de les pertinents mesures de prevenci sanitria, com la reducci d'aforament, separaci entre cadires prviament assignades, gels desinfectants i les indicacions per a evitar aglomeracions.

En aquesta segona setmana de programaci, el pblic ha pogut degustar 'Celestina, la tragiCLOWNmedia', per l'Escala de Tisora; i 'Un musical barroc', per Projecte Barroc, ambdues tamb amb gran xit d'acceptaci.

Programaci de la tercera, i ltima, setmana de programaci:

Dimarts 28 de juliol. 'Amor fosc (Sonets)', de Federico Garca Lorca, per Viridiana Produccions.

Dijous 30 de juliol. 'Buscant Cervantes', per Castro Romero *Flamenco.

Divendres 31 de juliol. Clausura, amb la projecci del documental 'Gent divergent', de la Associaci-Fundaci de Dany Cerebral Adquirit *TENEU de Castell + espectacle 'Fi', per la Fam.

Totes les obres s'iniciaran a les 22.30.

Entrades a la venda en:
https://entradaspeniscola.dipcas.es/entradas/venta.xhtml
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana