Baix Maestrat: El PSPV-PSOE de Sant Jordi presenta una moci per a implantar la infermeria escolar al municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196108_121759/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 18-08-2020
El PSPV-PSOE de Sant Jordi presenta una moci per a implantar la infermeria escolar al municipi

El portaveu del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Sant Jordi, Hctor Cifre, ha presentat una moci en qu s'insta a l'equip de govern popular a que implemente la infermeria escolar en l'escola del municipi. Cifre considera que la presncia d'un professional de la salut en el centre "est ms que justificada en els temps que corren" perqu "noms aporta que beneficis i pot transmetre ms seguretat i tranquillitat a les famlies".

"La seua introducci pren ara ms importncia que mai perqu pot jugar un paper molt important en la promoci d'hbits d'higiene i de salut pblica de cara a fer front a la Covid-19", ha destacat el regidor.

Hctor Cifre tamb ha defensat la inclusi de l'infermera escolar "perqu servir per a garantir les condicions de salut i de seguretat dels nostres xiquets i xiquetes, ja que es millorar considerablement la qualitat assistencial i s'aprofundir en el foment d'hbits saludables, en l'assessorament personal en diferents matries com el descans o l'esport, i en la conscienciaci sobre la prevenci de malalties i de conductes de risc.

Cal recordar que la infermera escolar ja s'ha implantat des de fa anys i sempre a iniciativa de governs del PSPV en municipis en els quals s'estan obtenint excellents resultats. No es tracta de reemplaar els altres professionals dels centres de salut, sin d'un refor en un mbit tan important com s el de l'educaci, per a potenciar usos saludables i servir de suport als professors. All on s'ha implantat, el servei d'infermera escolar s'ha convertit en un referent per a la comunitat educativa en traslladar molta seguretat a pares, mares, fills, filles i al conjunt del professorat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana