Baix Maestrat: CSIF lamenta que l'Hospital Provincial i Vinars siguen 'els pitjor gestionats de tota la Comunitat Valenciana'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196147_121794/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 26-08-2020
CSIF lamenta que l'Hospital Provincial i Vinars siguen 'els pitjor gestionats de tota la Comunitat Valenciana'

El sindicat CSIF assegura que les dades provincials que llana Acord de Gesti de 2019 suposen una garrotada per al prestigi assistencial de la provncia. Aquest acord aclareix el sindicat- s el barem oficial de com s'est gestionant la Sanitat Pblica en cada provncia i afigen que Castell ja s l'indiscutible fanalet roig amb Vinars i el Provincial, els que pitjor nota trauen en aquest examen del sistema sanitari que avalua 21 objectius a complir durant l'any.
La central sindical analitza regularment aquestes dades i el perode estival marca la referncia anual, coincidint amb el recompte i retribuci de les anomenades productivitats del personal. Aix, les dades de 2020 revelen que els millors departaments de Salut de la Comunitat Valenciana han sigut La Marina Baixa a la provncia d'Alacant, que ha complit el 8171% dels objectius; l'Arnau de Vilanova de Valncia amb el 79,59% de compliment; Elx amb el 79,24% i els segueix La Fe, el de majors dimensions, que compleix en un 7888%.
La cara antagnica d'aquests bons resultats apunten sense palliatius a la provncia de Castell, on cap departament de Salut aconsegueix estar a l'altura de la mitjana de la Comunitat, situada en el compliment del 76,62% de la vintena d'objectius bsics.
El cas ms sagnant s el de l'rea de Vinars, un departament condemnat en xifres, on ning volia ser gerent i efectivament aix es nota explica CSIF, que ho assenyala com el pitjor gestionat de tota la sanitat valenciana.
Compleix a penes la meitat dels objectius marcats (56%) matisen. Igual de calamits s el resultat de l'Hospital Provincial asseguren, antany hospital de referncia i que desprs del seu desmantellament s'ha convertit en un reducte d'incompetncia administrativa en matria sanitria.
CSIF assegura que la caiguda en resultats del Provincial, que a penes compleix el 59% dels objectius de l'Acord de Gesti de 2019, ve marcada per l'agreujant que la gesti s tan nefasta que no s'han pogut avaluar la totalitat dels parmetres. s simptomtic que no es complisquen els criteris que marques per a l'any, per ms inversemblant s que ni tan sols es puguen avaluar aqueixos objectius per incapacitat de tu Gerncia per a establir-los en el centre sanitari alleguen sobre aquest tema. D'aquesta manera s'origina que tots els treballadors d'una categoria professional cobren el mateix, sense importar la major o menor implicaci en el compliment d'objectius. Als empleats ni tan sols se'ls ha comunicat les condicions de l'Acord, situaci que CSIF recorda que es va sollicitar per escrit fa ms d'un any sense obtindre contestaci. D'aquella passivitat, aquests resultats conclouen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana