Baix Maestrat: El PP reclamar en el ple 'la reversi de la N-340 i un ordenament del trnsit que no collapse la nostra ciutat i garantisca la seguretat viria'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197497_122944/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 23-02-2021
El PP reclamar en el ple 'la reversi de la N-340 i un ordenament del trnsit que no collapse la nostra ciutat i garantisca la seguretat viria'

El Partit Popular ha anunciat hui que presentar una moci en el ple ordinari del prxim dijous per a instar l'Ajuntament de Vinars a accelerar la reversi de l'antiga N-340 i solucionar el problema ocasionat per l'Ajuntament de Benicarl que, al no permetre la circulaci de camions pel seu tram de l'antiga N-340, obliga als transportistes a circular pel tram de Vinars.

El portaveu adjunt dels populars, Llus Gandia, ha assenyalat que en primer lloc exigim al govern municipal que es pose les piles per a obtindre la reversi de l'antiga N-340. Sn ja molts anys de promeses, anuncis i reunions que no arriben a bon port i aquesta situaci no pot eternitzar-se. Les condicions de l'Ajuntament de Vinars sn clares i ara el govern municipal ha de defensar aqueixa postura i fer-se valdre enfront d'un govern central que menyst els interessos de Vinars.

D'altra banda, Gandia ha informat tamb que l'Ajuntament de Benicarl prohibeix des de fa setmanes el pas de camions per l'antiga N-340 que ja s de titularitat municipal. Aqueixa decisi provoca que els camions pesats situats al nord del nucli urb han de circular per la N-340 antiga pel tram de Vinars encara que el seu dest siga Castell o Valncia, la qual cosa suposa un increment de vehicles pesants pel tram *vinarocense.

El portaveu adjunt recordava que els vens de la costa sud estan obligats a utilitzar l'antiga N-340 si volen desplaar-se al nucli urb per la decisi unilateral del govern de PSPV-PSOE i *Som Vinars, i ara es troben amb tots els camions que des de la zona nord de Benicarl circulen per l'antiga N-340 amb l'increment exponencial de la perillositat per a tots ells.

Gandia finalitzava la seua intervenci recordant que en el ple del 23 de juliol de 2020 ja advertim d'aquest problema i, una vegada ms, ni Alsina ni Fibla han mogut un dit. Exigirem una soluci rpida perqu la seguretat viria dels vinarocencs est en perill i els qui ms ho patiran sn els vens de la costa sud que mereixen que el govern municipal aporte solucions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana