Baix Maestrat: RENFE ha suprimit 3.040 trens Regionals entre Vinars i Castell des de la fi de l'estat d'alarma al juny de 2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197880_123266/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 05-05-2021
RENFE ha suprimit 3.040 trens Regionals entre Vinars i Castell des de la fi de l'estat d'alarma al juny de 2020

El Partit Popular de Vinars, a travs del seu portaveu adjunt, Llus Gandia, ha donat a conixer hui que des que va finalitzar el primer estat d'alarma el mes de juny de 2020 i Pedro Snchez anunciara la nova normalitat la realitat s que RENFE ha suprimit 10 trens diaris entre Vinars i Castell, la qual cosa representa des del mes de juny fins hui un total de 3.040 trens menys.

Gandia ha retret al govern central el maltractament a la nostra comarca i a les persones que vivim en ella. Retallar 3.040 trens en 10 mesos significa condemnar als *vinarocenses i resta de la nostra comarca a tindre menys oportunitats i menys seguretat en els nostres desplaaments.

El portaveu popular ha assenyalat tamb que quan el govern central retalla 3.040 trens s'est estalviant centenars de milers d'euros que en lloc d'utilitzar-se per al desenvolupament del nord de la provncia es queden en La Moncloa per a pagar els ms de 1.000 assessors que t el govern de coalici del PSOE i Podemos.

Gandia ha recordat que des del Partit Popular venim recordant aquesta retallada socialista en un servei pblic essencial, que ve acompanyat del silenci vergonys dels socialistes de la comarca, que una vegada ms es demostren incapaces de defensar els interessos dels nostres vens perqu anteposen els interessos del PSOE.

Per a finalitzar el popular *vinarocense ha recordat que el Partit Popular va ser qui va aconseguir triplicar els trens Regionals entre Vinars i Castell en passar de 8 a 24 freqncies diries i ara som de nou la veu d'aquesta comarca davant un atropellament que ja hem posat en coneixement del Defensor del Poble.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana