Baix Maestrat: Redorat: 'El PSOE castiga des de fa un any a Benicarl sense piscina'


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 30-05-2021
 

El PSOE castiga des de fa un any a Benicarl amb el tancament de la seua piscina climatitzada. Una installaci til que el Govern del Partit Popular va posar en marxa en 1998 i que en mans del PSOE s'ha vist obligada a tancar les seues portes desprs de sis anys sense inversions, ni manteniment.
Els nostres vens pateixen una penitncia provocada per la falta de comproms i esfor dels socialistes. La seua negligncia es tradueix en retallades de serveis que no sols priven a la poblaci d'una installaci til, s que obliguen als nostres vens, especialment als membres del Club Nataci Benicarl, a desplaar-se a altres localitats per a poder entrenar.
Aquest escenari compleix aquest mes de juny un any, tal com ha recordat el president del Partit Popular a Benicarl, Jos Antonio Redorat. I s una absoluta vergonya que en un any, l'alcaldessa socialista haja demostrat la seua incapacitat a l'hora de reactivar amb eficcia aquesta prestaci per al municipi.
En efecte, va ser el novembre passat quan el PSOE va licitar el contracte les bases del qual van quedar desertes. Va ser una galtada ms a la seua gesti i una demostraci, de nou, de la seua absoluta ineficcia. I Benicarl mereix molt ms. Mereix l'esfor i el comproms de treballar per aquest municipi que t el dret a utilitzar serveis que durant anys han sigut tils per a la ciutadania i que en mans del PSOE s'han abandonat fins al punt d'acabar en tancament.
Des del Partit Popular, continuarem reivindicant les poltiques tils i de servei a la poblaci. Les que van mantindre operativa la piscina durant dcades, les que van assegurar autovies i autopistes sense els peatges que ara el PSOE amenaa amb recuperar, les que van invertir en sanitat per a evitar les llistes d'espera que hui s'acumulen als nostres hospitals grcies a una poltica d'acomiadaments, la dels socialistes, que dem dilluns tirar al carrer a 563 metges. Estem convenuts que altres poltiques sn possibles, les que resolen els problemes i no els creen. I lluitarem per aix, perqu val la pena treballar per Benicarl, ha considerat Redorat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana