Baix Maestrat: El PP reclama la recuperaci de les 12 freqncies diries de Regionals entre Vinars i Castell per a linici de curs


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198391_123717/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 26-07-2021
El PP reclama la recuperaci de les 12 freqncies diries de Regionals entre Vinars i Castell per a linici de curs

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinars, Llus Ganda, ha tornat a reclamar avui al PSOE "la recuperaci total de les 12 freqncies per sentit de trens Regionals entre Vinars i Castell que va aprovar el Partit Popular i que per a moltes famlies i persones treballadores van suposar un estalvi considerable de diners, de temps i una major qualitat de vida".

Gandia ha afirmat que "aquests dies moltes famlies estan organitzant el curs acadmic i la incertesa que generen les retallades de PSOE en matria ferroviria els abocar a haver de fer una despesa extra llogant pisos a Castell, quan amb un servei com el que va aprovar el Partit Popular aquesta despesa es podria veure redut en una gran part".

Els populars recorden que "portem ms d'un any amb el servei retallat malgrat les necessitats de la gent de la nostra comarca. Un any de retallades socialistes i de silenci dels alcaldes socialistes que, una vegada ms, callen en lloc de reivindicar en benefici dels nostres vens".

Gandia ha finalitzat assenyalant que "davant d'un PSOE que retalla les possibilitats del nord de la provncia sempre hi haur la veu ferma del Partit Popular, defensant un servei que ens va costar molt aconseguir i que ara s'ha convertit en un malson per a centenars de persones. Tenem 12 trens diaris per sentit i s imprescindible recuperar-los".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana