Baix Maestrat: Turisme destina 100.000 euros a l'Ajuntament de Penscola per a fomentar accions de promoci de turisme cinematogrfic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198551_123852/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 11-08-2021
Turisme destina 100.000 euros a l'Ajuntament de Penscola per a fomentar accions de promoci de turisme cinematogrfic

El secretari autonmic de *Turisme, Francesc Colomer, ha signat a Penscola amb l'alcalde del municipi, Andrs Martnez, un conveni de collaboraci entre totes dues entitats per al desenvolupament del 'Pla de Promoci del Producte Cinematogrfic de Turisme de Penscola i de la Comunitat Valenciana 2021'.

Turisme Comunitat Valenciana destina 100.000 euros a travs d'aquest conveni perqu l'Ajuntament duga a terme les actuacions del pla de promoci del producte cinematogrfic de turisme de Penscola i de la Comunitat Valenciana.

Aix, l'Ajuntament de Penscola es compromet a realitzar les accions de producci de material promocional, de mrqueting i promocionals.

El secretari autonmic ha volgut destacar la importncia d'aquest acord, que "busca l'especialitzaci, fomentar un producte singular i posar el valor el relat cinematogrfic de Penscola". "Aquest conveni ve a remarcar l'element diferencial de primer ordre amb qu compta ja el dest", ha afegit.

El titular de *Turisme ha assenyalat que "la histria de Penscola camina lligada al seu encant i a la seua capacitat per haver sedut a molts directors i productors de cinema".

Per part seua, l'alcalde de Penscola ha agrat a *Turisme la renovaci d'aquest conveni que "significa molt per al poble de Penscola i la seua histria turstica i cinematogrfica",

En aquesta lnia, ha declarat que "s un conveni que posa en valor tot all que en *Peiscola s'ha produt a nivell cinematogrfic en un any molt especial, que coincideix amb el centenari del naixement de Berlanga".

Aix mateix, Andrs Martnez ha avanat aspectes del Pla de Sostenibilitat en Dest de Penscola, dotat amb 3 milions d'euros i la candidatura dels quals ha sigut aprovada recentment. "Finanarem accions vinculades a la sostenibilitat, a les noves tecnologies i a la millora de l'estil de vida de tots, visitants i residents del municipi", ha recalcat Martnez.

Accions contemplades en el conveni
Mitjanant aquest conveni, Penscola realitzar accions per a impulsar experincies de turisme vivencial, una campanya de *comarqueting en premsa i mitjans especialitzats, actuacions dirigides al turista final que visita la ciutat, aix com material promocional del dest.

Cal destacar que Penscola s'ha convertit en un escenari "extraordinari i excepcional" de grans pellcules del segle XX i en l'actualitat s localitzaci de famoses sries televisives, la qual cosa li atorga enorme notorietat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana