Baix Maestrat: La Gurdia Civil det a una persona per tres robatoris amb violncia a persones d'avanada edat a Benicarl


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 23-08-2021
 

La Gurdia Civil ha detingut a una persona com a suposat autor de tres robatoris amb violncia i intimidaci a persones d'edat avanada a Benicarl. El dia 05 d'Agost del present any, tres persones d'avanada edat van denunciar en dependncies de la caserna de la Gurdia Civil de Benicarl, manifestant que havien sigut objecte tots ells d'un robatori amb violncia i intimidaci.

En les mateixes es detallaven que l'autor dels fets anava per l'esquena de les vctimes sostraient de manera violenta les joies i efectes de valor que portaven aquests en coll. A conseqncia de l'agressi rebuda van haver de ser assistits en el Centre de Salut de la poblaci de Benicarl.

Amb les dades aportades l'rea d'investigaci de la Gurdia Civil de Benicarl van realitzar tot tipus d'actuacions entre les quals destaquen labors operatives i mltiples tasques d'investigaci fruit de les quals es va aconseguir identificar a l'autor i demostrar que era el mateix que havia actuat en els tres fets delictius.

Per tot aix es va procedir a la seua detenci com a suposat autor de tres robatoris amb violncia i intimidaci. El detingut ha sigut entregat en el Jutjat de Primera Instncia i Instrucci 4 de Vinars el qual decrete el seu ingrs a la pres.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana