Baix Maestrat: La Gurdia Civil det in fraganti a una persona mentre realitzava una 'passada' de droga prop d'un collegi de Vinars


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199030_124305/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 08-11-2021
La Gurdia Civil det in fraganti a una persona mentre realitzava una 'passada' de droga prop d'un collegi de Vinars

La Gurdia Civil de Vinars ha detingut a un home de 29 anys que va ser sorprs in fraganti mentre tractava de vendre droga en una zona prxima a un collegi.

Els fets van succeir el passat dia 4 de novembre, i van ser els propis gurdies civils que es trobava realitzant labors per a previndre la seguretat ciutadana i el trfic illcit de substncies estupefaents en la localitat, quan prop d'un centre educatiu de la localitat van sorprendre una persona que tractava de realitzar una passada de substncies estupefaents.

Els agents, que van aconseguir evitar la venda, es van confiscar de 13 bossetes en l'interior de les quals hi havia marihuana preparada per a la seua venda i distribuci, diners en metllic i una bossa ms gran que portava amagada a l'interior del ciclomotor i que contenia marihuana, aprehenent un total de 158 grams d'aquesta substncia.

Per tals fets la Gurdia Civil va procedir a la detenci d'aquesta persona com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pblica per trfic de drogues.
El detingut juntament amb les diligncies instrudes van ser posats a la disposici del Jutjat d'Instrucci nm. 3 de Vinars.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana