Baix Maestrat: El govern d'Alsina suspn a l'inici de curs


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/9/214117_135198/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 27-09-2023
El govern d'Alsina suspn a l'inici de curs

La regidora del Partit Popular, Mercedes Garca, ha comparegut avui en roda de premsa per denunciar 'la situaci provocada als centres escolars per la deixadesa en la gesti del govern d'Alsina en relaci amb les noves aules de P2'.

Garca ha afirmat que 'l'Ajuntament s coneixedor des del mes de febrer que les noves aules de P2 a les escoles Manuel Foguet i Assumpci havien d'estar finalitzades l'1 de setembre. Estem a 26 de setembre i encara no funcionen amb normalitat perqu falta acabar les obres'.

Des de files populars han explicat que 'al collegi Assumpci l'aula est acabada, per hi ha obres al pati que impedeixen que es pugui utilitzar pels alumnes, mentre que al Foguet segueixen pendents algunes installacions que impedeixen que es pugui utilitzar l'aula amb normalitat'.

Mercedes Garca ha agrat 'als equips directius dels dos centres el seu esfor en aquest inici de curs perqu aquesta manca de previsi del govern municipal interfereixi el mnim possible en el funcionament normal de les aules. Aquesta situaci demostra que per al govern municipal els centres educatius no sn una prioritat'.

L'edil popular tamb ha informat sobre la mala planificaci de les escoles esportives municipals. Garca ha remarcat que 'els centres han estat els darrers a assabentar-se que l'horari del Multiesport era de 16 a 17 hores, un horari on els alumnes que es queden al menjador tenen dret a estar al centre educatiu'.

Garca ha afirmat que 'les direccions dels centres educatius s'han negat, com s normal, a aquesta situaci, i per aix ara se'ls ha convocat a una reuni. Queda clar que el denominador com en la gesti d'Alsina s la manca de planificaci i la nulla coordinaci entre regidories'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana