Baix Maestrat: Rosell aprova un pressupost per al 2024 de 1,5 milions d'euros


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 22-11-2023
 

En la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Rossell, celebrada el 20 de novembre, es va aprovar per unanimitat el projecte de pressupost per a l'exercici 2024.

L'alcalde, Evaristo Martí Vilaró, ha agraït en primer lloc el treball de tots els funcionaris i treballadors de l'Ajuntament, de la regidora d'Hisenda, Esmeralda Muñoz, i de tots els regidors per les seues aportacions.

Es tracta d'un pressupost equilibrat, realista i útil, que ascendeix a 1.500.010'10EUR, i que pretén cobrir les necessitats tant del municipi, Rossell, com dels altres nuclis de població, Bel i Les Cases del Riu.

En aquest pressupost es planten les bases, el pla de ruta per a anar complint els objectius, per a garantir la millora de vida dels veïns i veïnes del nostre municipi, sense augmentar la pressió fiscal (únicament el preu de l'aigua), cobrint de la millor manera possible la prestació de serveis que realitza l'Ajuntament, inclòs el servei d'aigua potable. El percentatge de despeses més gran del pressupost està destinat a cobrir els serveis bàsics que tenim al poble: mantindre el treball, realitzar obres i donar suport a l'extenso teixit associatiu que tenim.

Cal destacar que, també, en el capítol d'inversions es destinaran 434.211'55EUR, la qual cosa representa un 29% del pressupost.

L'alcalde ha valorat molt positivament el fet d'haver sigut aprovat per unanimitat de tots els regidors.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana