Baix Maestrat: Sant Jordi inicia la seva programació de Nadal amb un espectacular encès de llums a la seva plaça Major


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218924_138267/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/12/218924_138267/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 07-12-2023
Sant Jordi inicia la seva programació de Nadal amb un espectacular encès de llums a la seva plaça Major

Sant Jordi, 7 de desembre de 2023.- Sant Jordi va donar ahir la benvinguda al Nadal amb un espectacular encés de llums en la seua plaça Major al qual no li va faltar detall: obertura del Mercat de Nadal, nadales infantils, repartiment de xocolata, espectacle lluminós en la façana del consistori i neu artificial. Desenes de veïns es van congregar per a iniciar així una intensa programació nadalenca de més de 20 activitats amb les quals l'Ajuntament de Sant Jordi dinamitzarà el municipi fins al pròxim 5 de gener.

L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha explicat que 'celebrem el Nadal dinamitzant el nostre municipi amb activitats per a tots, des de xiquets a majors. El Mercat en la nostra plaça Major, en ple cor de Sant Jordi, la marxa 10K amb la qual comencem ja pel matí aquesta programació, i com no, l'encés de llums, donen per inaugurat tot un mes ple d'activitat, de celebració, d'il·lusió, perquè junts acomiadem de la millor manera el 2023 i donem la benvinguda a l'any que està a punt de començar'.

Més de 20 actes per a tots els públics

La 10k Marxa senderista ha sigut el primer acte de la programació nadalenca que va congregar ahir a Sant Jordi als aficionats a l'esport i la naturalesa. Una activitat que es va celebrar de forma solidària en benefici de Creu Roja Vinaròs.

Ja per la vesprada, el Mercat de Nadal va iniciar la seua activitat. Estarà actiu també durant el dia de hui dijous, de 17:30 a 21:00 hores. Ja quan va avançar la vesprada, a les 18:00 hores va tindre lloc la xocolatada infantil com la millor prèvia a l'encés de llums. Desenes de xiquetes i xiquets van degustar el seu xocolate calent per a rebre de la millor forma l'inici de les festes nadalenques. L'alumnat del CEIP Lluís Tena de Sant Jordi va interpretar les seues nadales cantades als peus de l'arbre de Nadal, que va encendre les seues llums juntament amb tota la decoració nadalenca de la plaça al ritme de la música i amb un impressionant espectacle de llums que il·luminaven la façana de l'edifici consistorial. La neu artificial va ser el detall final amb el qual diversió i il·lusió es van donar la mà en una plena plaça Major.

El divendres 8 de desembre serà el teatre familiar el que arribe a Sant Jordi amb l'obra 'La Maria no té por', amb la companyia Disparatorio.

El dissabte 9 serà la festa 'Degusta Cultures' la que ompli de gastronomia internacional el pavelló municipal. Després, sopar de sovacul i orquestra per a acabar un dia molt especial. Ja el diumenge 10 a les 10:30 hores tindrà lloc l'Escape Room 'El Tresor del Mas dels Stellers', que ja ha exhaurit les seues entrades.

L'esport també té el seu lloc en aquesta completa programació nadalenca, amb l'Open de Pàdel de Nadal 2023, que se celebrarà en les pistes municipals del 11 al 22 de desembre.

Papá Noel arribarà a Sant Jordi, en la Urbanització Panoràmica, per a recollir les cartes de xiquets i xiquetes en les instal·lacions del Pitch & Putt el dia 16 de desembre a les 13:00 hores. Abans, a les 11:00 hores hi haurà xocolatada infantil i a les 12:00 hores un espectacle ple de diversió.

El dia 17 de desembre serà l'Associació de Ames de Casa La Llar de Sant Jordi la que realitze un taller d'Elaboració de Centres Nadalencs en la seua seu.

A més, l'Ajuntament de Sant Jordi ha disposat Escoleta de Nadal per a ajudar a les famílies a conciliar durant aquestes dates tan senyalades, amb horari de 8:30 o 9:00 hores fins a les 13:30 hores els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

Acomiadament del 2023 i arribada de SS.MM.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana