Baix Maestrat: Compromís per Vinaròs denuncia l'eliminació de 4 aules en dos centres educatius del municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227639_144346/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 15-05-2024
Compromís per Vinaròs denuncia l'eliminació de 4 aules en dos centres educatius del municipi

Vinaròs és el municipi més afectat dels 31 de les comarques de Castelló que patiran els retalls educatius ordenats per la Conselleria d'Educació en el seu arranjament escolar per al proper curs acadèmic 2024-2025. La portaveu de Compromís per Vinaròs, Paula Cerda, ha denunciat que 'som la població amb més retalls, ja que fins a 4 aules de Primària desapareixeran de l'oferta educativa de dos centres en el municipi'.

En concret, es tracta de dues aules de Primària al CEIP Jaime I, i altres dues aules al CEIP Nostra Senyora de l'Assumpció. 'Es tracta de quatre unitats educatives que ja no tornaran al municipi, i que són el retall més important que ha patit les comarques de Castelló i a Vinaròs'.

En total, són 31 els municipis afectats pel retall de 43 aules d'Educació Infantil, Primària i UECO en totes les comarques castellonenques, i que 'afectaran al futur immediat de l'educació pública en el nostre territori', ha lamentat el portaveu de Compromís a la Diputació de Castelló, David Guardiola.

'En les nostres comarques, les xifres de retalls són alarmants, ja que a més afecten a poblacions de l'interior o deslocalitzades, en les quals comptar amb aules d'Infantil o Primària és fonamental per continuar la vida dels veïns i veïnes que viuen en aquests municipis', ha denunciat Guardiola.

Compromís per Vinaròs denuncia l'eliminació de 4 aules en dos centres educatius del municipi


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana