Benicassim: La Gurdia Civil ha detingut a una persona per un delicte contra la salut pblica en la localitat de Benicssim


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195054_120836/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | Sucesos | 16-04-2020
La Gurdia Civil ha detingut a una persona per un delicte contra la salut pblica en la localitat de Benicssim

Els Gurdies Civils estaven prestant servei en prevenci del compliment del Reial decret de l'Estat d'Alarma, mentre realitzaven un punt de verificaci en la CV-149, van observar com un vehicle en aproximar-se i advertir la presncia dels agents es va desviar per un cam parallel al control cap a la localitat de Benicssim.
Aquesta maniobra va resultar cridanera als agents que van procedir a localitzar i identificar al conductor d'aquest; posteriorment van realitzar les comprovacions necessries per al degut compliment de les restriccions, moment en el qual van apreciar una forta olor de marihuana que emanava de l'interior de l'autombil, per la qual cosa els gurdies civils van efectuar una inspecci d'aquest.
Durant el registre van trobar un compartiment entre els dos seients davanters, en l'interior dels quals hi havia una bossa de plstic amb una substncia de color verd, manifestant el conductor que es tractava de 300 grams de marihuana. Aix mateix, va informar que estava passant el confinament amb uns amics a Benicssim i que havia anat a comprar menjar al supermercat.
Desprs del pesatge, es va comprovar que la quantitat portada era de 323 grams de marihuana, per la qual cosa es va procedir a la detenci d'un home de 23 anys d'edat per un suposat delicte contra la salut pblica, i al mateix temps se'l va informar que anava a ser proposat per a sanci per l'incompliment de les mesures ordenades en el Reial decret 463/2020 de l'Estat d'Alarma.

El detingut juntament amb les diligncies instrudes han sigut posats a la disposici dels Jutjats de Gurdia de Castell.
L'actuaci ha sigut realitzada per efectius de la Gurdia Civil de Benicssim.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana