Benicassim: Alcalde (PSPV-PSOE) critica la gesti del PP de Benicssim per haver fiat l'economia al turisme i els festivals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195564_121289/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | Economa | 24-05-2020
Alcalde (PSPV-PSOE) critica la gesti del PP de Benicssim per haver fiat l'economia al turisme i els festivals

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicssim, Miguel Alcalde, lamenta que l'alcaldessa del Partit Popular, Susana Marqus, no haja sabut cultivar una vertadera i diversificada gesti econmica per al municipi i l'haja fiat tot al turisme i als festivals, que ara s'han vist afectats per la pandmia. Alcalde assenyala que pese al carcter emprenedor de la poblaci, la recuperaci ser molt costosa, ja que Marqus ho ha fiat tot a les iniciatives dels nostres hostalers i dels nostres comeros, sempre lligats al turisme i als festivals. Ara que tot aix ha decaigut, no ha pres cap determinaci de futur a llarg termini.

El portaveu del Grup Municipal Socialista apunta que al poble de Benicssim li costar eixir d'este entrebanc econmic que ens originar la caiguda del turisme, a causa de la gesti que ha desenvolupat l'alcaldessa en els ltims nou anys, temps en el qual Susana Marques no ha sabut cultivar els valors del nostre municipi.

El portaveu del GMS apunta que, si Susana Marqus haguera posat en marxa un sol polgon industrial o facilitara la labor dels xicotets empresaris que es volen obrir cam per a crear llocs de treball, s'haguera agilitat la transformaci del teixit productiu de primer ordre i, hui dia, estarem en altres circumstncies.

Per a Alcalde, l'actual crisi sanitria i la posterior crisi econmica que s'avena posar a prova la capacitat de resposta de les poblacions, ja que totes tenen la pretensi de superar la crisi en el menor temps possible i amb els mnims costos. Les poblacions que hagen sabut incorporar-se al futur, i estiguen preparades per a tindre una resposta gil davant esta difcil situaci, remuntaran abans, i en el cas de Benicssim, no podr ser aix per la falta d'impuls d'una economia diversificada, afirma.

El portaveu municipal socialista lamenta que l'alcaldessa, en lloc de posar-se a solucionar tots estos temes, es dedique a fer-se fotos repartint mscares o qualsevol altra ancdota populista. El que hauria de fer s dedicar-se a solucionar els temes que li competeixen. Menys fotos, senyora Marqus, i gestione millor els recursos de Benicssim, afirma.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana