Betxí: El PP de Betxí exigeix a Compromís retornar a la Policia Local els 'drets arrabassats'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/12/180058_107992/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 14-12-2018
El PP de Betxí exigeix a Compromís retornar a la Policia Local els 'drets arrabassats'

La Policia Local de Betxí està "pitjor que mai" i els seus agents, a través del sindicat, li ho han traslladat en diverses ocasions a l'alcalde de Compromís, Alfred Remolar, a qui acusen, com van manifestar al PP de Betxí, de "arrabassar-los els seus drets laborals, dels quals sí que gaudien quan governada el PP", fins al punt de qualificar la situació actual de "reculada brutal en matèria de drets laborals".

El líder i portaveu del PP a Betxí, Ximo Campos, ha mostrat el seu suport a la Policia Local, els efectius de la qual "mostren sempre la seua professionalitat i abnegació", i va assegurar que és "inadmissible que l'actual alcalde de Compromís, Alfred *Remolar, haja perjudicat i menystingut, sense cap consideració, als policies del municipi, aquells que es juguen la vida pel ciutadà cada dia". I prossegueix Campos: "Parlem d'uns agents que estan treballant amb malestar des de fa 8 anys, quan va entrar *Remolar com a alcalde, ja que, com ells mateixos denuncien, no poden gaudir de dies d'assumptes propis, no tenen els mateixos drets a l'hora de sol·licitar les seues vacances com la resta de funcionaris municipals i, a sobre, el primer edil de Compromís no vol cobrir les baixes". "Això últim ?assevera el líder del PP de Betxí-- suposa una falta de personal policial constant que deriva, en moltes ocasions, que el servei per a lluitar contra el crim i vetlar per la seguretat dels veïns de Betxí l'ha de realitzar un agent només, amb el perill que això suposa per a la seua integritat".

Els policies de Betxí tampoc gaudeixen del plus de nocturnitat que sí que tenien quan governava el PP i que suposava un extra d'un 25% d'un dia normal. "Això és penós, perquè exposar a un policia de nit, quan més perill hi ha, a canvi de pagar-li el mateix no és just. Totes les policies cobren els seus plusos de nocturnitat... Per què Compromís li ho nega als agents que es desviuen cada dia per garantir la pau i la seguretat dels veïns de Betxí?", recrimina Ximo Campos molt enfadat per la situació.

En aquest sentit, el portaveu del PP de Betxí, Ximo Campos, exigeix a alcalde de Compromís, Alfred *Remolar, que "retorne com més prompte millor els drets arrabassats a la nostra Policia Local perquè treballen amb dignitat i insta al primer edil que s'assega ja en una taula a negociar amb ells perquè no es pot jugar amb la seguretat de Betxí ni menysprear al seu Policia Local". I va concloure: "La comparativa de com es troba la nostra Policia Local l'any 2018 amb Compromís a com estava quan governada el PP en el 2011 és escandalosa: menys drets i nefastes condicions laborals en l'actualitat. Per ventura no li causa objecció a l'alcalde Alfred *Remolar que la seua pròpia policia estiga descontenta? A mi, si jo fóra alcalde, em cauria l'ànima als peus perquè el maltractament laboral a la policia de Betxí no està justificat mai; els seus drets suposen la seguretat del nostre municipi i el nostre benestar". "Un assumpte amb el qual no s'ha de jugar", va advertir amb contundència el regidor del PP, Ximo Campos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana