Betxí: El PSPV-PSOE de Betxí elabora el programa a través de la participació i les noves tecnologies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185145_112383/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 12-05-2019
El PSPV-PSOE de Betxí elabora el programa a través de la participació i les noves tecnologies


 El candidat a l'alcaldia, Josep Lluís Doñate, explica que ?volem conéixer les inquietuds de la gent i que siga un document obert?


El PSPV-PSOE de Betxí ha obert el programa electoral a la ciutadania en un acte de transparència i participació ciutadana. El portaveu del Grup Municipal Socialista en el consistori i candidat a l'alcaldia, Josep Lluís Doñate, explica que ?hem preparat una enquesta online en la qual la gent pot donar la seua opinió sobre diferents temes que afecten el nostre municipi i també conéixer les inquietuds de les veïnes i veïns. Després, prendrem una mostra per a preparar les línies mestres del nostre programa que tindrà quatre pilars bàsics: la fiscalitat i l'estat del benestar; l'ordenació i el manteniment del nostre territori; el pla d'Igualtat plena entre homes i dones i la convivència i benestar, incloent en aquest apartat les àrees de Salut, Serveis Socials, Tercera Edat, Educació, Cultura, Esport i Festes?.

El candidat indica que ?a més de donar veu a la ciutadania, tenim com a objectiu posar en valor les noves tecnologies per a fer consultes en temes que afecten a totes les veïnes i veïns. Això mateix ho aplicarem quan governem a Betxí, propiciarem que la gent puga fer arribar a l'alcalde la seua opinió mitjançant la participació ciutadana, perquè les decisions que es prenen entre totes i tots solen ser millors que si les pren una persona només? i afig que ?al mateix temps, reduirem el consum de paper, ja que el programa electoral de les i els socialistes de Betxí estarà en línia i es podrà descarregar mitjançant un enllaç que anirem passant per aplicacions de comunicació, com el whatsapp?.

Doñate conclou dient que ?volem agrair a la gran quantitat de persones que han participat ja en aquesta iniciativa i que estan donant resposta a les preguntes de l'enquesta i fent propostes per internet. Ara ens queda estudiar la viabilitat de cadascuna de les propostes i prompte donarem a conéixer el nostre programa electoral. De moment, la ciutadania de Betxí ja pot trobar algunes propostes de forma esquemàtica i comprensible sobre els objectius que ens posarem quan governem?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana