Betxí: Remolar: "Fer de Betxí una ciutat més amable, amb un projecte integral de mobilitat urbana sostenible serà el gran repte de la legislatura"


 
La Plana al Dia | Betxí | General | 17-05-2019
 El candidat a la reelecció anuncia que "en la pròxima legislatura es deixarà a zero el deute de l'Ajuntament heretada del PP i s'activarà el Centre de Dia"


Nomdedéu subratlla que "Remolar i la seua candidatura són un exemple de municipalisme, de bona gestió i bon fer, prioritzant les necessitats dels seus veïns i veïnes"

"El nostre repte per la pròxima legislatura, el nostre compromís, el meu i el d'aquest equip de persones valentes i compromeses que m'acompanya, és culminar l'imparable transformació de Betxí, una transformació l'objectiu de la qual és fer de Betxí una ciutat més amable, més viva, més dinàmica, amb millor qualitat de vida". Així ho ha assegurat l'alcalde de Betxí i candidat de Compromís a la reelecció, Alfred Remolar, en l'acte de presentació de candidatura en el saló Brisamar de Betxí en el qual ha participat també el secretari autonòmic d'Ocupació en funcions, Enric Nomdedéu.

Remolar ha recordat que "l'essència de la nostra política ha sigut posar els interessos i les necessitats de la ciutadania de Betxí per davant. Per això, l'objectiu de la pròxima legislatura és eliminar el deute del municipi, heretada de 2011, i que ja hem vingut reduint, per poder fer més inversions que milloren la vida dels nostres veïns i veïnes". Però el compromís d'Alfred Remolar per a Betxí és "acabar la pròxima legislatura amb deute zero, perquè així el municipi puga assumir amb garanties i sense càrregues el futur". També en aquesta matèria, l'equip de Govern de Remolar ha realitzat durant els últims anys una labor ingent, ja que van heretar del PP un deute de 4.182.000 euros i l'han reduïda a una tercera part, a només 1,3 milions.

En la seua intervenció, presentada per Àngels Rius i en la qual també ha intervingut la número dos de la candidatura, Mireia Martin, l'alcaldable ha subratllat que "el primer gran eix és completar el projecte de mobilitat urbana sostenible, per a construir un Betxí amb major qualitat de vida, amb la culminació dels itineraris escolars, per als vianants i de carrils bici i la construcció de la passarel·la que transforme l'accessibilitat al municipi". Segons Remolar, "amb aquests projectes, ambiciosos però realistes i tots ells iniciats, aconseguirem un Betxí més habitable, més segur, més atractiu. Es tracta de finalitzar una remodelació integral del municipi que es va iniciar amb la conversió en zona de vianants de la plaça Major, s'ha anat desenvolupant progressivament i hem de culminar per a tindre un poble adaptat a les necessitats de futur".


En aquesta línia de millora integral centrada en les necessitats de la gent, el segon gran repte és completar l'impuls social desenvolupat aquests anys amb l'obertura del Centre de Dia, projecte que també ha iniciat els seus primers passos en aquesta legislatura. "Assumim la governabilitat del municipi en plena crisi i durant aquest període s'ha realitzat una ingent labor social, que s'ha materialitzat en un repunt en l'ocupació i en nombroses mesures socials, perquè la nostra prioritat són les persones. Ara hem de fer realitat el Centre de Dia per a completar una altra de les necessitats socials que precisen els nostres ciutadans".

Per la seua banda, el secretari autonòmic d'Ocupació ha destacat la figura de Remolar com a "referent del municipalisme, de bona gestió i de bon fer per a aconseguir millorar la vida dels seus veïns". En aquest sentit, ha subratllat que "juntament amb el seu equip, que ara es renova amb algunes incorporacions, ha sigut capaç d'iniciar un canvi cap a un Betxí com major mobilitat, un Betxí pensat per a les persones; un Betxí amb més activitat, més dinàmic i amb major ocupació". A més, ha afegit, "i ha sabut posar en valor el patrimoni de tots, com l'extraordinari Palau, conjuminant esforços de les diferents administracions. Un actiu que és ja un dinamitzador econòmic local, per l'ocupació que han generat les obres de recuperació i que serà un atractiu cultural i identitari de primer nivell per a la localitat.

La candidatura de Betxí conjumina experiència i renovació i agrupa diferents perfils professionals i socials. Així, a Alfred Remolar li acompanyen Mireia Martín; Salvador Rius, Susana Ferrandis, Ruben d la Rosa, Núria Meneu, Raül Soria, Yolanda Milla, Lyidia Hidalgo , Javier Castelló, Clara Peirats, Àngels Rius i Josep Antoni Meneu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana