Betxí: El centre de día de Betxi ja té tot l'equipament mobiliari i tècnic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187335_114222/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 29-07-2019
El centre de día de Betxi ja té tot l'equipament mobiliari i tècnic


-El material inclou la totalitat del material necessari per poder ser acreditat oficialment
Hui s’ha fet realitat l’arribada de l’equipament tècnic i de mobiliari necessari per posar en funcionament el Centre de DIA de Betxí. Després de l’anunci que el consistori havia aconseguit una subvenció de 18.000€ per part de la Generalitat Valenciana per completar l’edifici, este matí s’ha descarregat l’últim dels paquets que s’havien inclòs en la partida després de la despesa addicional de vora 30.000€ feta per part del consistori.
D’esta forma, entre el mobiliari es poden trobar taules i cadires, sofàs i armaris i prestatgeries necessaris per a les futures oficines del centre. Així mateix, entre els aparells tècnics i mèdics hi ha otoscopis, fonendoscopis, termòmetres, camillers i desfibril•ladors, entre altres.
“En estos moments ja tenim el centre completament equipat i només resta ser acreditat oficialment per part de la Generalitat Valenciana”, destaca l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar. “En els pròxims dies instal•larem i distribuirem totes les màquines a les diferents estances i per tant ja estarà tot disponible per a la visita oficial dels tècnics”.
El procés d’equipament del Centre de DIA es va activar després de la reunió que va mantindre l’alcalde i la Vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, per marcar la línia de treball i poder posar en funcionament el Centre de DIA. “La sintonia entre la Generalitat i Ajuntament és total i per tant estic segur que aconseguirem l’objectiu que perseguim des de fa molt de temps”.
Remolar s’ha mostrat optimista de cara al futur més immediat, “tot i que sabem que el Centre ha estat tancat durant molt de temps i cal una aposta decidida per activar-lo”. Cal recordar que l’edifici va ser inaugurat en 2011 i durant alguns anys ha tingut tancades les portes fins que l’equip encapçalat per Remolar hi va traslladar el personal de serveis socials per atendre els veïns i veïnes de la localitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana