Betxí: L'Ajuntament de Betxi incorpora dos treballadors a través del programa EMPUJU


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189314_115876/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 05-10-2019
L'Ajuntament de Betxi incorpora dos treballadors a través del programa EMPUJU


-Uns altres dos administratius estan a l’espera de confirmar la seua admissió al pla EMQUJU
Dos treballadors s’han incorporat hui a la plantilla municipal de Betxí a través de la subvenció del programa EMPUJU per a aturats menors de 30 anys. Els dos ocupats, que estaran d’alta durant tot un any, desenvoluparan tasques de peons de la brigada municipal, especialment en matèria de neteja de carrers i jardins.
D’esta forma, i per segon any consequtiu, Betxí aconsegueix esta línia de subvenció que ha suposat en els últims mesos un fort impuls en diverses àrees de gestió del consistori.
Igualment, en els pròxims dies s’espera la confirmació i acceptació de les dues places d’administratiu que s’han aconseguit a través del programa EMQUJU per a joves formats. En este cas encara no s’han pogut incorporar els seleccionats, degut a l’alta demanda existent en diversos municipis de la Plana Baixa que ha provocat la ralentització del procés de selecció.
Alfred Remolar, alcalde de Betxí, s’ha mostrat satisfet “per la incorporació d’estos nous treballadors que, a més de donar feina a gent desocupada, suposa una ajuda extra en la gestió de l’ajuntament”. Remolar ha apuntat també que “és una llàstima que alguns joves no s’informen en temps i forma d’estos importants programes que comporten la incorporació al món laboral de molts joves valencians”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana