Betxí: Remolar llança a la ciutadania un missatge de calma i solidaritat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194516_120365/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Betxí | General | 17-03-2020
Remolar llança a la ciutadania un missatge de calma i solidaritat

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha fet públic un missatge dirigint-se a tots els veïns i veïnes de la localitat per exhortar-los que seguisquen els procediments indicats des de sanitat. A través d’un vídeo llançat per les xarxes socials i el wathsapp municipal, el primer edil ha emplaçat la gent a mantindre la calma i fer que tot funcione amb la màxima normalitat possible. “Vull incitar-vos a què extremem les mesures de seguretat, especialment en aquells comerços de distribució d’aliments, farmàcies i ambulatori”.
En el parlament, Remolar també ha recordat que des de serveis socials i policia local s’atenen les necessitats de la gent durant les 24 hores del dia i ha recordat que els telèfons d’emergència que hi ha disponibles al consistori. “A Betxí no hi ha cap cas de coronavirus i per això hem d’intentar entre totes i tots que esta situació es mantinga el màxim de temps possible. Sempre hem sigut un poble solidari i ara hem demostrar-ho més que mai” ha conclòs.
En este context, cal apuntar entre les mesures que l’Ajuntament de Betxí ja ha activat un protocol per dur aliments i medicaments a les cases que es determinen amb més necessitats i a les persones més vulnerables. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana