Betxí: Cartonajes La Plana dóna 2.674 € per completar les Beques-Menjador de 61 families de Betxí


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194986_120772/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-04-2020
Cartonajes La Plana dóna 2.674 € per completar les Beques-Menjador de 61 families de Betxí

L’empresa betxinenca Cartonajes la Plana, una de les punteres del sector cartoner de tot l’estat espanyol, ha fet una donació econòmica a l’escola púbica de la localitat per tal que les famílies que fins ara rebien una ajuda econòmica per al menjador puguen seguir tenint-la durant el mes d’abril.
En este sentit, Cartonajes ha aportat un total de 2674 €, que arribaran a les 61 famílies del municipi que s’havien quedat sense la corresponent ajuda en este context d’emergència sanitària.
Fonts municipals han destacat que «esta ajuda és de gran importància en la situació en què ens trobem, no només en matèria econòmica, sinó també en matèria social, ja que és un exemple de la implicació que la societat betxinenca està tenint en estos moments de crisi».
L’aportació econòmica s’ha fet al col·legi Cervantes-Dualde, que s’encarregarà en els pròxims dies de fer-la arribar a totes les famílies juntament amb unes recomanacions per fer la despesa en aliments i productes de primera necessitat prioritàriament en el xicotet comerç local.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana