Betxí: Els Serveis Socials de Betxí gestionaran més d'11.000 euros en ajudes a la població


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195181_120950/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Betxí | Economía | 23-04-2020
Els Serveis Socials de Betxí gestionaran més d'11.000 euros en ajudes a la població

La portaveu de Compromís a Bexí i regidora de Benestar Social, Susana Ferrandis, ha informat hui que l’Ajuntament ha rebut 11.245€ que la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit al municipi per a què els seus serveis socials d'atenció primària puguen seguir fent front a l'impacte social de la COVID-19.

Es tracta d’uns fons atorgats amb decret, mitjançant el qual el departament que dirigeix Mónica Oltra destina concessions directes, de caràcter excepcional i singularitzat, a 231 municipis de la Comunitat Valenciana, que tenen com a finalitat la protecció de totes aquelles persones afectades directament o indirectament per la COVID-19.

Així se subvencionen, d'una banda, crèdits destinats a garantir prestacions bàsiques de serveis socials, com els serveis de proximitat de caràcter domiciliari, els dispositius d'atenció a persones sense llar, l'adquisició de mitjans de prevenció o les prestacions econòmiques individualitzades.

De la mateixa forma, se subvencionen els crèdits destinats a garantir el dret bàsic d'alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat.

Ferrandis ha destacat “la importància dels serveis socials municipals que, com no pot ser d’una altra manera, continuen operatius ja que es tracta d’un servei essencial. En esta difícil situació que estem patint és posa en evidència com necessitem potenciar una societat que atenga i tinga cura d’aquells que són més vulnerables”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana