Betxí: L'Ajuntament de Betxí aconsegueix una subvenció per a donar treball a 20 persones


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195539_121265/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | Economía | 20-05-2020
L'Ajuntament de Betxí aconsegueix una subvenció per a donar treball a 20 persones

Un any més, i ja en van deu, veïns de Betxí fins ara en l'atur podran deixar d'estar en la llista de l'INEM per uns mesos. L’Ajuntament de Betxí ha rebut la resolució provisional de subvenció per poder contractar 20 persones durant els mesos d’estiu i desenvolupar tasques de neteja del Riu i dels barrancs de les Vinyes de Piquer i de Sant Joan. En les pròximes setmanes s’obrirà el procés de puntuació a través d’un tribunal conformat per funcionaris del consistori i per representants sindicals segons la baremació oficial facilitada des de l’INEM.
Fonts del consistori han mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit eixa xifra de 42.000€ per a donar ocupació a 20 persones, dos més que l’any passat. “És una magnífica notícia que tots els anys puguem gestionar correctament esta subvenció, perquè per un costat dóna treball a moltes famílies i per l’altre es fa un impuls important a la millora de la població”, ha declarat Alfred Remolar, l’alcalde de Betxí.
D'altra banda, cal subratllar que el resultat de la tramitació de l’ajuda suposarà la millora dels cabals fluvials i amb açò s'evitaran greus problemes en l'època de les pluges torrencials en la tardor pròxima. A més, enguany es fa especialment important esta subvenció, ja que en el context en què ens trobem es fa necessari gestionar plans d’ocupació per al futur més immediat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana