Betxí: huit empreses opten a l'execució de la reforma integral del col·legi públic de Betxí


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195585_121309/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 26-05-2020
huit empreses opten a l'execució de la reforma integral del col·legi públic de Betxí

Finalitzat el termini de licitació de la Fase II d’ #edificant que suposarà la reforma integral del col·legi públic Cervantes-Dualde de Betxí, un total de huit empreses han presentat oferta per optar al contracte de remodelació de l’edifici Franch Miras, el més antic del complex educatiu.
El projecte té un pressupost total de 455.000€ i també inclourà la restauració dels banys, la renovació de tota la infraestructura elèctrica, el canvi de les finestres, la instal·lació d’aparells de refrigeració i la millora de les façanes.
L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha apuntat que “en els pròxims dies s’adjudicarà el projecte que suposarà una millora important en les condicions del col·legi públic del municipi”. A més a més, el primer edil ha manifestat que “esperem que abans de final d’any les obres estiguen finalitzades i els xiquets i xiquetes ja puguen ocupar les aules que seran reformades”.
Cal destacar que a pesar de l’estat d’alarma en què ens trobem, l’equip tècnic municipal ha aconseguit activar la licitació d’esta “obra essencial”. De forma paral·lela, les obres de la Fase I continuen a bon ritme i en estos moments el gimnàs es troba en un estadi molt avançat, així com la construcció de les pistes esportives i la reforma integral del pati.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana