Betxí: Betxí inicia les activitats culturals d'estiu amb un contacontes per als més menuts


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195949_121621/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195949_121621/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 07-07-2020
Betxí inicia les activitats culturals d'estiu amb un contacontes per als més menuts

L’Ajuntament de Betxí inicia la programació cultural de l’estiu amb contacontes per als més menuts durant tots els dimarts del mes de juliol. Els tallers, que seran conduïts per Rosabel Contaclown, es desenvoluparan a l’Àgora amb estrictes mesures de seguretat i higiene i un aforament limitat a 50 persones.
La primera de les sessions es titula “Transformacontes”, que serà seguida la pròxima setmana per “El bagul fantàstic”, “Amb V de valentes” i “Un munt d’erres” en les posteriors edicions. Amb el hastag #betxinopara, el consistori posa en funcionament tota una sèrie d’activitats lúdiques i culturals al llarg dels pròxims mesos.
Mireia Martín, regidora d’educació, ha destacat “la importància d’intentar tornar a la normalitat a poc a poc, especialment per als més menuts, per això hem dissenyat una sèrie de tallers que dinamitzen els xiquets i xiquetes durant este temps de vacances”. Martín ha fet una crida a totes les famílies “per tal que participen activament dels contacontes, ja que sense dubte és una activitat molt recomanable per als infants”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana