Betxí: 'Contra la COVID, taronges de Betxí'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196536_122147/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 29-10-2020
'Contra la COVID, taronges de Betxí'

A l’espera de la desitjada vacuna del coronavirus i sabent que la vitamina C contribueix a protegir la salut de les persones, l’Ajuntament de Betxí, a través de la regidoria d’Agricultura, ha iniciat una campanya de promoció de la taronja local per tal de fomentar el seu consum entre l’hostaleria de la població.
D’esta forma, amb la iniciativa “Contra la COVID, taronges de Betxí”, el consistori pretén que tots els bars i restaurants del municipi oferisquen als seus clients la possibilitat de consumir els cítrics que comercialitzen els magatzems i les cooperatives de la població. Així, s’ha informat tots els propietaris de la possibilitat que tenen d’incorporar a la seua oferta gastronòmica el suc de les taronges locals, mentre que l’ajuntament s’encarregarà de proveir-los de taronges regularment.
Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha apuntat que “no és normal que la majoria dels bars dels nostres pobles no oferisquen suc de taronja als seus clients. Per això, no ens podem quedar amb els braços creuats i una vegada més anem a intentar que estiga ben present a l’oferta de l’hostaleria local”. Remolar ha subratllat que “en el context de pandèmia actual, qualsevol element de lluita contra el coronavirus és important i per això hem de potenciar el consum de taronja per les seues propietats saludables”.
En els pròxims dies els bars i restaurants que desitgen formar part d’esta iniciativa, s’hauran de posar en contacte amb l’Ajuntament per tal de poder organitzar el repartiment dels fruits fins al final de la campanya citrícola.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana