Betxí: Betxí farà completament accessible la Muntanyeta de Sant Antoni


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196749_122329/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 23-11-2020
Betxí farà completament accessible la Muntanyeta de Sant Antoni

L’Ajuntament de Betxí executarà al llarg dels pròxims mesos una reforma profunda al cim de la muntanyeta de Sant Antoni. Fonamentalment, les obres consistiran a fer l’entorn completament accessible, amb l’anivellament de l’esplanada exterior de l’ermita i la inclusió de vegetació.
El projecte comptarà amb una inversió que rondarà els 322.000€ i es gestionarà a través d’una subvenció europea de l’IDAE. Les millores suposaran, a més a més, la possibilitat de fer esdeveniments en un dels paratges més emblemàtics de la localitat de la Plana Baixa.
“En els pròxims mesos la Muntanyeta serà 100% accessible i a més a més serà susceptible d’albergar esdeveniments culturals, musicals i festius amb unes condicions adequades i un entorn únic”, ha apuntat Alfred Remolar, alcalde de Betxí.
Cal destacar que el pla també inclou la inclusió d’un itinerari cicloturista des de la població fins al cim, que alhora suposarà la millora del paviment del camí de les Vinyes i de Mascarell, una de les vies més llargues del terme municipal betxinenc. En les pròximes setmanes es tramitarà la sol·licitud de subvenció a les instàncies europees per poder començar la licitació en el primer trimestre del 2021.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana