Betxí: Betxí presenta la programació de Nadal amb una crida a la 'participació am les mesures de seguretat vigents'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/12/196860_122427/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-12-2020
Betxí presenta la programació de Nadal amb una crida a la 'participació am les mesures de seguretat vigents'

“Tot i que estos Nadals són diferents, l’Ajuntament de Betxí no deixarà d’apostar per una completa programació en estes dates tan assenyalades”. Esta ha sigut la declaració d’intencions de la regidora de Joventut Mireia Martín que, juntament amb la de Cultura Núria Meneu i el de Festes Rubén de la Rosa han presentat hui públicament la programació nadalenca.
Diversos actes repartits entre el dissabte 12 de Desembre i el dimarts 5 de Gener faran que el veïnat de Betxí puga participar activament de diversos espectacles de caire eminentment familiar, entre els que destaquen el de màgia “Navidades Mágicas” o diversos contacontes. Així mateix, l’Ajuntament repeteix l’espectacle “Sophie” de la companyia local la Troupe Malabó, després que la seua actriu Marisa Ibáñez haja guanyat recentment el guardó com a millor Artista de Circ dins dels Premis de les Arts Valencianes.
El consistori farà un any més la Cavalcada de Reis, en esta ocasió de forma estàtica, cosa que significa que els xiquets i xiquetes podran veure l’arribada reial des de les seues cases, ja que es preveu una desfilada de ses Majestats per la majoria dels carrers del poble.
Martín ha recalcat que “hem fet un gran esforç per seguir programant tots estos actes i per això demanem, per una part, la màxima participació possible dins de les restriccions existents i, alhora, que seguim les mesures de seguretat i higiene que ens marquen les autoritats sanitàries”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana