Betxí: El xicotet comerç recapta més de 10.000€ amb la campanya municipal per a fomentar el comerç local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197776_123171/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-04-2021
El xicotet comerç recapta més de 10.000€ amb la campanya municipal per a fomentar el comerç local

La campanya que l'Ajuntament de Betxí va llançar el passat Nadal per fomentar el consum en el comerç local va deixar un balanç més de 10.000€ que han suposat una xicoteta ajuda per mitigar els efectes de la pandèmia en sectors com l'hostaleria, entre altres.

La proposta de l'equip de govern que lidera Alfred Remolar instava les empreses del municipi a reinvertir els diners dels típics esdeveniments nadalencs, com són els menjars i sopars d'empresa, en bons per als seus treballadors que pogueren canviar en bars, restaurants, pubs, cafeteries i comerços de la localitat.

Ara, mesos després i com ha resultat del balanç fet, s’ha comprovat que la iniciativa va tenir un gran acolliment per la participació d’empreses com el Grup la Plana o el mateix consistori, ja que es van recaptar més de 10.000€ que s'han destinat al comerç de la localitat. Cal recordar, que durant la campanya, hi havia diverses restriccions autonòmiques en hostaleria i altres negocis, i algunes d'aquestes limitacions continuen vigents amb la finalitat de frenar l'expansió de la pandèmia.

El primer edil, Alfred Remolar, ha agraït “que en un moment tan excepcional, els empresaris betxinencs hagen aportat el seu granet de sorra per a ajudar a qui més sofreix aquesta situació i, d'aquesta manera, contribuir al benestar del poble”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana