Betxí: Betxí posa en marxa un canal d'informació específic per als comerciants


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198975_124256/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 26-10-2021
Betxí posa en marxa un canal d'informació específic per als comerciants

L'Ajuntament de Betxí continua apostant per l'ús de Whatsapp per a informar els veïns i els diferents sectors socials de la població. Ara serà el torn del xicotet comerç local, els qui a través d'una llista de difusió rebran informació sobre les diferents matèries que els concerneixen com a subvencions, ajudes o novetats legislatives, entre altres.
Aquesta iniciativa se suma a la sèrie de mesures que el consistori ha posat en marxa des de l'inici de la pandèmia per a fomentar i afavorir el comerç local. Entre altres, es van distribuir samarretes commemoratives de Sant Antoni amb la recaptació íntegra per als comerços, les ajudes econòmiques d'aproximadament 200.00 euros i la supressió de la taxa per ocupació i ampliació de les terrasses de l'hostaleria.
El regidor de Noves Tecnologies, Raül Soria, ha destacat que “el Whatsapp municipal està sent una eina molt útil per a informar els veïns, on ja hi ha inscrites més de 1.700 persones, i ara s'enfocarà també a comunicacions específiques per al comerç local”.
Els comerciants que vulguen donar-se d'alta en aquest servei gratuït, únicament hauran de completar el següent formulari per a formar part de la llista de difusió: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetwsGrWTKtItAwEsTCxjDpfroOEfi9Oad3uUtAYhpxuo1kKQ/viewform
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana