Betxí: La poesia, protagonista als carrers de Betxí durant el mes de novembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199023_124298/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 03-11-2021
La poesia, protagonista als carrers de Betxí durant el mes de novembre

L'Ajuntament de Betxí ha posat en marxa la iniciativa ‘Novembre Poètic”, amb la qual es pretén fomentar i acostar la poesia a les veïnes i veïns de la localitat de manera original i comptant amb la col·laboració ciutadana.
Durant el mes de novembre, s'exposaran diversos poemes impresos pels principals carrers del barri antic de la localitat. A més, alguns residents del municipi tindran un paper actiu en aquest projecte, ja que les obres han estat triades i recitades per ells.
La Plaça Major, la Plaça de l’Església, la Plaça de Sant Joan i els carrers pròxims seran els llocs on s'exhibiran les poesies. En els impresos apareix el nom de l'obra, l'autor i la betxinenca o betxinenc que ha triat el poema. A més, un codi QR, que es pot escanejar, dóna accés a un vídeo on es pot veure la poesia recitada.
D'altra banda, el diumenge 7 de novembre tindrà lloc l'acte de presentació de la iniciativa en el Palau-Castell de Betxí a les 18.30 hores. En aquest esdeveniment es recitaran tots els poemes que participen en ‘Novembre Poètic’.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana