Betxí: L'Ajuntament sufragarà la teleassistència durant el primer trimestre de l'any i tramitarà les sol?licituds de teleassistència i teleajuda


 
La Plana al Dia | Betxí | Servicios Sociales | 30-12-2012
 

L'Ajuntament de Betxí ha mantingut hui una reunió amb les famílies d'usuaris del servei de teleassistència amb l'objectiu d'informar-los i garantir l'assistència d'este col?lectiu. La reunió, que ha sigut ?molt fructífera per deixar clars els dubtes generats per la reducció de les ajudes per part del Govern del PP i del Consell?, ha servit per tranquil?litzar els usuaris.

?L'Ajuntament de Betxí sufragarà la teleassistència als 60 usuaris del municipi almenys durant el primer trimestre del 2013, és a dir fins al 31 de març?, explica l'alcalde de la localitat, Alfred Remolar. ?El nostre objectiu és ajudar els majors que, per culpa de les retallades del PP, es quedaran sense ajudes l'1 de gener. Per això, hem subscrit un conveni amb Creu Roja pels propers 3 mesos?, explica l'alcalde.

Esta inequívoca aposta de l'equip de govern del BLOC per mantindre els serveis socials i l'assistència als més vulnerables del municipi es materialitzarà també en la tramitació de totes les sol?licituds de teleajuda o teleassistència que es presenten en l'Ajuntament. La reunió, que ha tingut lloc en la Llar del Jubilat de Betxí, ha comptat amb l'assistència de la regidora de Benestar, Susana Ferrandis, i la de més de 50 veïns de la localitat.

?Des del consistori volem reiterar la nostra aposta per mantindre els servicis bàsics de l'Estat del Benestar i per això hem elaborat uns comptes per al 2013 que continuen la línia de 2012, en els que vam augmentar el pressupost de Benestar en un 320%?, indica Ferrandis.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana