Borriol: Vilarrocha (PP): 'L'alcalde de Comproms s incapa de presentar uns pressupostos sin s amb una moci de confiana'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/12/180204_108100/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 17-12-2018
Vilarrocha (PP): 'L'alcalde de Comproms s incapa de presentar uns pressupostos sin s amb una moci de confiana'

La regidora del PP de Borriol, Consuelo Vilarrocha, qualifica a l'actual alcalde de la localitat, Silverio Tena (Comproms), de ser un "prepotent", ja que durant els tres anys i mig que porta governant el municipi, en minoria, "no ha sigut capa de consensuar els pressupostos, ni tan sols ens ha cridat per a consultar-nos ni ha volgut asseure's en una taula amb el partit ms votat, el PP, per a arribar a un acord". Aquesta prepotncia, explica *Vilarrocha, "li est portant a exercir una poltica en la qual sembla que s'assega fins a cmode, creant amb aix un clima de crispaci i malestar constant".

Silverio Tena, governant en minoria amb un pacte de perdedors, "no hauria de tindre aquesta actitud tan altiva", va insistir la regidora del PP, qui va afegir: "Els poltics hem de treballar pel b dels vens i del poble de Borriol, aconseguint acords com a representants dels ciutadans que som i valorant la situaci ms enll de les ideologies". I va prosseguir Vilarrocha: "Tena est enrocat en la seua posici de sectari com a membre de la formaci radical Comproms i li mou ms l'orgull i el seu propi ego personal que fer un bon treball pel b de Borriol i pel benestar dels *borriolenses". I va afegir *Vilarrocha: "Tena s incapa d'asseure en una taula a tots els regidors de tots els partits per a traure uns pressupostos municipals avance; un poltic ha de servir al poble i no caure en la prepotncia que s el que li passa a Tena, que no consensua al no ser partidari del dileg".L'edil del PP va recordar que els pressupostos municipals ja els va lligar en el 2017 a una moci de confiana que el PP, per descomptat, va rebutjar. Noms d'aquesta manera, in extremis, els va poder tirar avant. A hores d'ara, quan ja estem acabant la legislatura, la Llei no li permet realitzar aquests ardits, aix que els pressupostos municipals es queden, de nou, als llimbs. "Enguany ja no s que no tinga en compte a l'oposici, sin que no ha portat a Ple ni un esborrany dels pressupostos, res", va explicar Vilarrocha.

Dem dimarts, 18 de desembre, se celebrar a Borriol l'ltim Ple d'enguany. "Borriol es queda, una vegada ms, sense pressupostos municipals perqu tenim un alcalde sectari, radical, orgulls, prepotent, cacic... I un llarg etctera de qualificatius que tots els vens de la localitat coneixen b perqu la seua forma de fer poltica s nefasta per a un municipi com Borriol i per als seus vens, que han de patir ara les conseqncies d'un primer edil irresponsable i incapa d'exercir la seua labor com a servidor pblic".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana